Magazin

Növekedtek a garanciális idők

2021-11-09 Horváth Krisztián


A 2021-es évben - a törvényi előírásoknak megfelelően megnövekedett bizonyos termékeink garanciális ideje. Nézd meg, hogy melyek azok a termékek, amiket már eddig is kiemelkedően hosszú jótállással kínáltunk!


Úgy hisszük, hogy az igazán minőségi megoldások fokmérője az átlagost meghaladó garanciális idő, ezért Emagra és SpinaliS rendszerű székeink eddig is messze a kötelező garanciaidőn túli jótállást élveztek.

 

A cseh gyártmányú Emagra székek 5 év, a szlovén gyártmányú SpinaliS székek pedig élettartam-garanciával rendelkeztek és rendelkeznek majd a jövőben is.

 

Ezen felül a 100.000 és 250.000 forintos árvásba eső székeink mindegyikénél 2 évre (vagy többre) emelkedett a garanciaidő, a 250.000 forint feletti székeinknél pedig 3 évre (vagy többre) változott a garancia időtartama. Garanciális idő csökkenése egyik termékünk esetében sem történt.

További részletekről ide kattintva tájékozódhatsz.
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos