Garancia

Az egyes termékeinkre vonatkozó garanciális időket minden esetben a termékek adatlapján olvashatod el.

Minden 100.000 forint alatti termékünk esetén legalább a törvényileg előírt 1 éves garanciaidő érvényes. Minden 100.000 - 250.000 forint közötti termékünk esetén legalább a törvényileg előírt 2 éves garanciaidő érvényes. Minden 250.000 forint feletti termékünk esetén legalább a törvényileg előírt 3 éves garanciaidő érvényes.

Pár fontos dolog


A garanciát csak rendeltetésszerű használat (lásd lentebb) esetén bekövetkező hibákra tudod érvényesíteni. Amennyiben széked a feltüntetett maximális terhelésnél nagyobb igénybevétel következtében károsodik, a garancia nem érvényesíthető. Az adott székek maximális terhelhetőségét minden terméknél külön jelezzük. Az átlagos maximális teherbírás 110kg, ennél nagyobb terhelés esetén érdemes az XXL székek kategóriában válogatnod. Garanciális időn belül csak a szövet kopására érvényesíthető a jótállás, szakadásra nem.

A vásárolt székek normál állapotának fenntartása a vevő felelőssége (lásd: elvárható gondosság, lentebb). Ide tartozik a csavarok negyedévente történő meghúzása is. Az ennek elmulasztásából származó kopás vagy elhasználódás garanciavesztő lehet. Amennyiben az ilyen jellegű karbantartást profikra bíznád, ide kattintva tudunk segíteni.

Cégünk minden 1989 óta eladott szék és rendelés adatait központi rendszerben kezeli, ennek köszönhetően garanciális igényedet akkor is érvényesítheted, ha az eredeti számla már nincs meg.

Feltételek és fogalmak


Rendeltetésszerű használat


Rendeltetésszerű használat a normál irodai/otthoni használat, a székeknél jelzett napi ajánlott igénybevétel mellett (órában feltüntetve).

  • fontos, hogy választott mechanikától függően a hintázás nem minősül rendeltetésszerű használatnak;
  • a székeknél jelzett maximális teherbírás túllépése nem minősül rendeltetésszerű használatnak;
  • a székek karfái a vállak és a nyaki öv megtámasztására szolgálnak, ezért a székből való felállás során a rájuk teljes testsúllyal történő nehezedés nem minősül rendeltetésszerű használatnak.

Elvárható gondosság


Széked tulajdonosaként te tehetsz a legtöbbet annak érdekében, hogy az minél tovább működhessen hibátlanul. Éppen ezért fontos:

  • az új eszközök alkatrészei, legyenek bármilyen szakértelemmel is szerelve, használatba vétel után igazodnak, helyezkednek, ezért szükséges időszakonként (eleinte pár havonta, majd évente) ellenőrizni, hogy nem lazult-e meg valamelyik tartó csavar, és azokat meg kell húzni;
  • a szék görgőire esetlegesen rácsavarodott papír, nylon, vagy egyéb hulladékot eltávolítani, amíg az lehetséges a görgő cseréje nélkül;
  • ha a szék bármely alkatrésze nyikorog vagy kattog, azt kenőanyaggal ellátni vagy jelezni a hanghatást a felénk, hogy még azelőtt javíthassuk a problémát, mielőtt abból alkatrész meghibásodása adódna;
  • ha a rendszeres karbantartást profikra bíznád, ide kattintva tudunk segíteni.

A rendeltetésszerű használat és az elvárható gondosság hiányában a termék garanciaideje csökkenhet, extrém esetben meg is szűnhet.

Ha már lejárt a garanciád...

Válaszd az ország legjobb székszervíz-szolgáltatását! Minden székkel kapcsolatban felmerülő hibát orvosolunk, minden típushoz rendelkezünk pótalkatrészekkel. A részletekért kattints ide!

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos