Magazin

Új irodához új székek dukálnak (30 darab X8-as születik)

2021-10-01 Horváth Krisztián


Szeptember végén... kezdődhetne a mondat Petőfi versével. Szóval szeptember végén volt szerencsénk átadni a Thermo Épgép Kft.-nek új, még épülő telephelyükön 30 darab vadonatúj X8-as Emagra széket. De hogyan zajlik egy ilyen művelet és miért érdemes élned az általunk kínált előnyökkel?


Éppen csak beleléptünk az év utolsó negyedébe, és az ilyenkor szokásos őszi beszerzési folyamatok máris elindultak. Már nyár végén jeleztük korábbi partnereink felé, hogy a globális ellátási láncokban beálló fennakadások ellenére igyekszünk a legkedveltebb Emagra és SpinaliS modellekből jelentős raktárkészletet fenntartani, hogy a sürgős igényeket minél gyorsabban kielégíthessük.

Így volt ez a Thermo Épgép Kft. Üllői úti telephelyén is, mely most lépett a kivitelezés végső szakaszába, az érkező kollegákat pedig már új székekkel szerették volna várni. Ebben segítettünk nekik 30 darab vadonatúj, cseh gyártmányú, 5 év garanciás Emagra X8 modellel. De hogyan zajlik egy ilyen nagy telepítés a gyakorlatban?

Korábban a Uniqa Raiffeisen Software Service esetében is olvashattál már arról, hogyan oldjuk meg gyorsan és a lehető legkisebb fennakadással a nagy számú székflották szállítását és telepítését. Célunk, hogy cégedet a lehető legrövidebb idő alatt és a legkevesebb kieséssel lássuk el új székekkel. Ennek öt eleme van:

 

1) Segítség már a döntési szakaszban

Idestova 30 éve foglalkozunk egészséges munkaterek kialakításával, amiknek igen fontos eleme a szék is. Kínálatunkban olyan modelleket tartunk, amik nem csak szépek vagy divatosak, de egészségvédelmi elemeik miatt jelentősen csökkentik a dolgozók ülőmunkából fakadó egészségügyi problémáit, mint például a derékfájás, így hathatósan csökkenthető például a táppénzen töltött idő és jelentősen emelhető a munkavégzés minősége és élvezeti értéke is. 

Éppen ezek miatt már a rendelést megelőzően próbaszékkel és tanácsadással segítünk, hogy teljesen biztos lehess döntésedben és kollegáid is elégedettek lehessenek.

 

2) Akár 100 széket is telepítünk egyetlen nap alatt

Tudjuk, hogy a változás minden esetben kényelmetlenséggel jár. Legyen szó akár meglevő székek cseréjéről, akár üres irodai terek berendezéséről, az mindig sok munkát és időt jelent. Ezt igyekszünk számodra minimalizálni. A rekordunk 100 telepített szék egyetlen nap alatt, ami azt jelenti, hogy 100 dolgozó kapott új széket reggel 8 és este 6 között úgy, hogy közben a munkájukat sem zavartuk, hiszen az elkészülő, beállított darabokat folyamatosan kapták meg.

 

 

3) Helyben szerelünk, ez a látványpékségünk

Logisztikai okokból és a sebesség tartása érdekében általában helyben szereljük össze a székeket. Ez nem csak azért fontos, mert így a lehető legnagyobb biztonságban történik a szállításuk (saját dobozaikban), de azért is, mert a kollegáid látják és érzik az új székek illatát, és ha kedvük van, akár nézhetik is, ahogy összeszereljük őket.

 

 

4) Minden székhez jár csokoládé is

Tudjuk, hogy nem mindenki jön lázba egy új szék tényétől, és nincs is ezzel semmi gond. Ezért minden székünkhöz masnit és csokit is adunk, hogy azoknak is feldobjuk a napját, akik a székre csak egy sokadik munkaeszközként tekintenek.

 

 

5) A törődés nem ér véget a székek átadásával

Tudjuk, hogy székflottád karbantartásával messze a garanciaidőn túl is eljuttathatod ülőalkalmatosságaidat, ezért szoktuk cégek részére javasolni az átalánydíjas karbantartási konstrukciót. Rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhatunk meg neked így, hiszen a rendszeres ellenőrzésnek és a kedvezményes javítási opcióknak hála minden széked biztonságos, tiszta és naprakész lehet anélkül, hogy ezzel foglalkoznod kellene.

 

Egyedi ajánlatokért, speciális igényeiddel keresd bátran kollegáinkat elérhetőségeinken, hogy számodra is a legjobb megoldást találhassuk meg.


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


deréktámaszos elegáns forgószék

Emagra X8 Yoga
deréktámaszos elegáns forgószék

162 152 Ft + ÁFA
205 933 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

irodai forgószék karfákkal

Emagra X8 Home
irodai forgószék karfákkal

149 667 Ft + ÁFA
190 077 Ft Bruttó

RÉSZLETEK
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos