Magazin

Vásárolj teljes biztonságban: 40 napos pénzvisszafizetés

2016-09-02 Horváth Krisztián


Teljes biztonságban dönthetsz, hiszen akár cégként, akár magánszemélyként vásárolsz, 40 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk számodra. Sosem volt még ilyen kényelmes és megbízható a székvásárlás.


Biztosra mehetsz az Irodabutikban

Neked sincs szükséged bizonytalan döntésekre, nem igaz? Senki sem költ szívesen olyasmire, aminek a hatékonyságáról és kényelméről nincsen meggyőződve. Mi azonban segíthetünk abban, hogy választásod 100% bizonyossággal hozd meg!

Az Irodabutikban monstantól minden vásárlónk élvezheti a 40 napos teljes pénzvisszafizetési garanciát!

Akár cégként vásárolsz, akár magánszemélyként, 40 napig meggondolhatod magadat, mi pedig vásárlásod teljes összegét visszafizetjü.

Miért ad ez neked többet?

A törvény 14 napos pénzvisszafizetési garanciát ír elő minden cég számára, mi azonban szeretnénk ennél sokkal többet adni. 40 nap alatt kényelmesen meggyőződhetsz arról, hogy választásod helyes volt és a számodra legjobb széket vetted meg.

Ilyen hosszú pénzvisszafizetési garanciát sehol sem kapsz!

 

Mit jelent a 40 napos garancia? 

  • teljes biztonságban vásárolhatsz webáruházunkban
  • nyugodt választást biztosít számodra
  • 40 napon belül a teljes összeget visszakaphatod
  • minden székünkre érvényes a garancia
  • mi álljuk a termékek visszaszállítását is

 

A 40 napos pénzvisszafizetési garancia mellé természetesen jár a szokásos garanciaidő is

Hogy székeddel hosszú távon is elégedett lehess, termékeinkre 1-5 év garanciát adunk, illetve plusz garanciaidőt is vásárolhatsz. 

És hogy a garancia ne csak egy üres szó legyen, mindehhez Budapest legjobb székszerviz-szolgáltatását adjuk, mely immár 26 éve működik, és akár helyszíni kiszállással is igénybe veheted.

Vásárolj az irodabutikban teljes biztonsággal!


A 40 napos pénzvisszafizetési garancia részleteiről ide kattintva olvashatsz, székszervizünk oldalát pedig itt érheted el.
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos