Magazin

A 10 legjobb irodai szék – ülnéd őket?

2016-03-09 Horváth Krisztián


Valljuk be egymás között: te sem valamilyen irodaszéket vennél, hanem a legjobbat.


És vannak olyan székek, melyek még a legjobb székválasztékból is magasan kiemelkednek.

Ezért fogtuk 2015 legnépszerűbb székeit, és 26 év irodaszékes tapasztalatával kicsemegéztük a legjobb darabokat. Melyik a legszebb? Melyik a legergonomikusabb? A legegészségesebb?

[Ha frissített listáinkat is böngésznéd, itt találod őket: <2018> <2019>]

Ezt a 10-es listát látod alább. Igazi gyöngyszemek szinte bármely irodába, az irodák Ferrarijai és Rolls-Royce-ai, valódi székgyémántok – mint látod, ezek a csodálatos székek még sokat látott szakembereinket is fellelkesítik.

És kipróbálhatod őket díjmentesen! Válassz ki akár 5 próbaszéket, és ingyen az irodádba szállítjuk őket, ahol a saját irodai környezetedben és munka közben tesztelheted a székeket. Kattints a szimpatikus székekre, majd a termékoldalukon nyomj rá a „Próbaszéket kérek” gombra – ha összeválogattad a kívánt székeket, akkor a székpróba aloldalán egy űrlap kitöltése után máris szállítjuk hozzád a székeket.

 

Felkészültél a legjobb irodaszékekre? Induljon a visszaszámlálás!

 

10. Emagra Zen X5

Nem létezik bonyolult feladat, ha X5-ben oldod meg

A sort az Emagra Zen X5 indítja, mely az operatív székek újhullámos, igazán modern képviselője. Európai gyártmány, minősége mellett pedig kényelme és ergonómiája is kiemelkedő. Ezt a széket nem 1-2 évre veszed, hanem 5-10 éves időtartamra, sőt még annál is tovább szól, ha rendszeresen szervizelteted. A garanciája sem véletlen 5 év.

Egyszerű, de nagyszerű, gerinckímélő szinkron mechanikája pedig véd is. Praktikus társ az irodában, így a munkakörnyezetükre odafigyelő partnereink előszeretettel választják.

 

 

9. Sitag Reality

Reális kilátások a havas Alpokból

A Sitag Reality az egyik a 2 svájci szék közül toplistánkon. Ha létezik "európai minőség", akkor ez még annál is jobb, ráadásul nem csak kivitele, de elve és tervezése is korát meghaladó: ergonomikus szempontokat szem előtt tartva hozták létre, és ma már kevés olyan igazán prémium iroda van, melyben nem találunk 1-1 Sitag Reality széket.

A Sitag székek ráadásul a szokásosnál is szélesebb szövetválasztékkal rendelhetőek. Ha azt mondod, kékben akarod, mi megkérdezzük, hogy a 12 féle kék közül melyikben?

 

 

8. Boston

Neked is jár egy megbízható munkatárs

A Boston a mi "igáslovunk", minden irodák örökös királya, a klasszikus "keményvonalas" munkatársi székek császára. Többféle kivitelben létezik (magas és extra magas háttámlával, fejtámlával is), de emellett tudunk bele tenni memotouch szivacsozást is, mely ma a legfejlettebb emlékező memóriaszivacs a piacon. Ebben a pillanatban is rengeteg Boston székünk áll szolgálatban és könnyíti meg, teszi élvezetessé ezrek irodai munkáját. Te köztük vagy már?

 

 

7. Sitness 5

Smart labda az egyszerű golyók között

Felkerült listánkra egy labdaszék is, melyet azért kell megemlítenünk, mert imádjuk. Őszintén: nem vagyunk az ülőlabdák pártolói, mert az egyszerű labda nagyon balesetveszélyes, és nem is szép. Ezzel ellentétben azonban a Sitness 5 stabil, krómozott lábakon áll, keménysége szabályozható, MESH-hálózása pedig nem csúszik és változatos színekben rendelhető. A szék a Topstar német cég terméke, így ez is európai minőséget képvisel.

 

6. Vitellius 727

Nagyhal a felsővezetők mezőnyében

Bár a vezetői székeket nem szoktuk tartós irodai munkára javasolni, hiszen ergonómiai kialakításuk többnyire nem előnyös, vannak azért kivételek. A Vitellius 727 több dolog miatt is a top10-be kínálkozik: egyrészt XXL-es szék, vagyis teherbírása jóval az átlagos felett van: 145 kg. Másrészt karfái - ellentétben a főnöki székek többségével - állíthatóak, ezzel személyre szabott ülésélményt ad neked. A szék valódi bőrrel készül, így igazán prémium megoldás, ha reprezentációra is szükséged van.

 

 

 

5. Markus

Non-stop munka, 0-24 minőség

A Markus is kilóg kicsit a listáról, másfelől azonban kihagyni sem tudtuk. Ez a szék a maga nemében egyedülálló: 24 órás szolgálatra tervezték, ami azt jelenti, hogy folyamatos ülés mellett is hosszú évekig bírja. Extra kopásálló szövetezéssel és alkatrészekkel állítjuk csatasorba, így az ügyeleteken, irányítótornyokban, 24 órás portákban is 100%-os megbízhatósággal teszi a dolgát. Nem véletlenül jár hozzá 3 év teljes körű garancia. Tovább növeli értékét, hogy karfája felhajtható, így az irányítópultok mellett is tökéletesen elfér.

 

 

 

4. Sitag Wave

Az egészség svájci hullámaira hangolva

A svájci Sitag Wave egy igazán kiemelkedő és egyedi szék. Háttámlája már önmagában is magára vonja a figyelmet, kialakítása azonban messzemenően az ergonómiai szempontok figyelembevételével történt. Beállítási lehetőség nem sok van rajta, ám ez kivételesen nem is szükséges, hiszen a szék koncepciójának lényege az, hogy "önbeálló": a megfelelő helyeken biztosít erős, pontos ellentartást. A kecses vonalak mögött szigorú egészség-őr lakozik.

 

 

 

3. Sitness 55

Aktív ülés német precizitással

A német Topstar Sitness rendszere a lista azon ritka megoldásai közé tartozik, melyek aktív ülést tesznek lehetővé. Az ülőlap nem fix, mozoghatsz vele, ezzel pedig elkerülheted a gerincsérvet, nem fognak elkopni a porckorongjaid, egészséges marad a gerinced, megerősödik a törzsizomzatod, fittebb és vidámabb leszel tőle. A munka öröm, ha nem érzed magadat egy rossz székbe szögelve, a Sitness 55 pedig felszabadít téged. Joggal jutott hát fel a dobogóra.

 

 

 

2. Ergohuman

Vagány időutazó

Versenyünk második helyezettje egy igazi időutazó, egy szék a jövőből. A világszerte rengeteg országban forgalmazott Ergohuman mára nálunk is fogalom lett, ennek pedig jó oka van: felejthetetlen élményt ad. A ránézésre is igen extravagáns szék nemcsak tekintetmágnes, de nagyon egészséges is: a feszített hálós felületek erősen, de kényelmesen tartják tested minden kritikus részét, főképpen a derekat.

Minőségi fém alkatrészek, elegáns krómozott vonalak, merész formaterv. Kell ennél több, hogy lenyűgözd kollégáidat és üzletfeleidet?

 

1. SpinaliS HACKER

Aspirin a gerincednek

A szék, ami megmentheti az életedet: HACKER, a SpinaliS székcsalád éke

Az életmentést a szó legszorosabb értelmében mondom, hiszen ma az aktív ülés a legegészségesebb módja az ülőmunkának. Elkerülheted vele szinte az összes, a hosszas ülésből származó mozgásszervi megbetegedést, de a már kialakult tüneteken is enyhíthetsz. A HACKER aktív üléses rendszere nemcsak egészségedet óvja (és állítja vissza), de törzsizomzatodat is erősíti és fitten tart.

A SpinaliS után már képtelen leszel visszaülni hagyományos székekbe. Ráadásul ezek a székek a tartósság bajnokai, valóban évtizedes gerincvédelmi koncepciót jelentenek.

 

Nem tudod eldönteni, melyikre lenne szükséged? Gyere be hozzánk, hogy bemutatótermünkben kipróbálhasd a 10 legjobb irodaszéket, és közben megbeszélhessük, a te igényeidnek melyik felelne meg a legjobban.

Várunk a 1131 Budapest, Béke utca 105. szám alatt hétköznap 10 és 18 óra között.

 




2016.03.09

A 10 legjobb irodai szék – ülnéd őket?

Valljuk be egymás között: te sem valamilyen irodaszéket vennél, hanem a legjobbat.

Tovább olvasom

2014.06.25

Napi szék: full-extrás térdeplő

Mit szólnátok egy térdeplőszékhez háttámlával?

Tovább olvasom

2016.06.17

A SpinaliS székek előnyei

Korábban bepillantást nyertünk a dinamikus ülések legfontosabb jellemzőibe, és megbizonyosodtunk arról, hogy mennyire fontos a jó közérzet és a mozgásszerveink állapotának szempontjából, hogy ne egy adott helyzetbe kényszerítve, statikusan üljünk a székünkön hosszú munkaórákon keresztül. Szóba került a SpinaliS nevű innovatív székcsalád, és megígértük, hogy részletesebben is beszámolunk a termékek kiváló tulajdonságairól.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos