Magazin

Ezt a 10 cikket szerettétek a legjobban

2016-01-26 Horváth Krisztián


Válogatásunkban összeszedtük nektek az elmúlt 10 év általatok legjobbnak ítélt blogbejegyzéseit. Találhattok itt kínzószékeket, örökmozgó székeket, tippeket az egészséges üléshez, kalandozást a mozi világába, valamint székzoknit és Sharon Stone-t is. Vegyünk mély levegőt, kezdődhet a merülés a blog legszebb gyöngyeinek felhozatalához!


 

1) Az olcsó szék, és a még olcsóbb

Még 2014 szeptemberében készítettünk "tényfeltáró riportot" az olcsó tárgyalószékek világában, és megmutattuk nektek, hogy a "még olcsóbb" mitől annyira kedvező árú (és silány). A kérdés mostanában is aktuális, kattintsatok hát ide a cikk elolvasásához!

 

2) Tetszik az idei székzokni divat?

Mióta először írtunk a székzoknikról 2014 májusában, töretlen az érdeklődés feléjük. Mostanra már nem csak rajongói és csodálói vagyunk ennek a "szépészeti műfajnak", hanem megkezdtük a székzoknik árusítását is, így ide kattintva beszerezheted magadnak kedvenceidet!

 

3) Nézünk, mint a moziban

Ki ne szeretne moziba járni? És ismeritek a leghíresebb mozis székeket? Népszerű cikkünkben nem azokra a fotelekre gondoltunk, amikben ti ültök a filmeket nézve, hanem a filmvásznon megjelenő ülőalkalmatosságokat vettük sorra. Sharon Stone villant, a Jedi-tanács ülésezik, a Vastrónban pedig nagyon könnyű lehet felfázni...

 

4) Ülj le bárhol!

Igen nagy sikere volt 2014 októberében annak a bejegyzésünknek, melyben egy bárhol szétnyitható, elsősorban városi terekbe szánt apró ülőalkalmatosságról adtunk hírt. A Mono nevű eszköz egy apró, henger alakúra összecsukható teleszkópos rúd, mely könnyebbé teheti a várakozást. Az előző mondat alapján egyébként akár selfie-bot is lehetne, de ha jobban megnézitek, sokkal hasznosabb annál.

 

5) Full-extrás térdeplő

Ha szeretitek a térdeplőszékeket, biztosan láttátok 2014 májusában a háttmlával megtoldott, full-extrás térdeplő konstrukciót. Azóta is számtalan térdeplőszéket vásároltatok tálünk, így bátran állíthatjuk, hogy egyre többen vannak, akik adnak az egészséges ülésre és egronómiára.

(Itt szeretném megjegyezni, hogy mindig mosolyt csal az arcunkra, mikor valaki arról érdeklődik nálunk, milyen szexuális segédeszköz ez a térdeplő, és mit lehet rajta csinálni... Nos, az Univerzumnál már csak az emberi kreativitás hatalmasabb.)

 

6) Színházi világnap

2015 februárjában egy, a színházi világnaphoz kapcsolódó bejegyzésünk jelent meg, melyet igen sokan elolvastatok. Nyilvánvaló, hogy a csodálatos szék, és nem a bejegyzéshes tartozó képen látható, mezítelen hölgy idomai voltak a népszerűség oka.

 

7) Tanácsok hátfájás, gerincfájás ellen ülőmunkát végzőknek

Az élvezetek után vissza a praktikumhoz: még 2013 januárjában jelent meg azóta is folyamatosan előkerülő cikkünk, melyben hasznos tanácsokat szedtünk össze az ülőmunkát végzőknek azzal kapcsolatban, hogyan őrizhetik meg egészségünet. Bejegyzésünket nemrég frissítettük is.

 

8) Örökmozgó tárgyaló

Hogy ne csak forgó, de tárgyalószékekben is mutathassunk érdekeset, 2014 májusában olvashattatok egy speciális konstrukcióról, mely leginkább ingák sorozatához hasonlított, azonban a golyók itt maguk a székek voltak. A formabontó megoldás annyira népszerű volt, hogy rendeltek is tűlünk hasonlót, melynek kivitelezése folyamatban van.

 

9) Egy igazán kényelemtlen cikk

Tagadhatatlan népszerűségnek örvend hónapról hónapra az a 2013 júniusi bejegyzésünk, melyben a kínzószékek fajtáit és történetit vettük sorra. Nem is gondolnátok, miféle kreativitás figyelhető meg akkor, ha embertársunktól meg akarunk tudni valamit, vagy fájdalmat akarunk okozni neki...

 

10) Feltekerhető faszék

Környezettudatos olvasóinknak nagyon tetszett az a 2014 nyarán megjelent cikkünk, melyben egy olyan fa széket mutattunk, amit könnyedén fel lehet tekerni, a megfelleő helyen pedig szét lehet nyitni. A szék nem csak érdekes, de ötletes is, hiszen egyik irányba tekerve tartja formáját, másik irányba tekerve azonban összecsukható.

 
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos