Te felhúztad már a székzoknidat?

 

Sokat beszélünk egészséged megőrzéséről, a jó székekről, a minőségről, azonban van egy ezeknél sokkal fontosabb és jelentősebb kérdés, ami a te életedet is alapvetően befolyásolja. Ez a kérdés szétfeszíti a modern nyugati társadalmakat és gondos, igényes polgárok millióinak okoz álmatlan éjszakákat.

 

 

A kérdés, ami nem más: mit húzzak a székem lábára?

 

 

Ugye te sem hagynád mezitláb?

Itt az ideje, hogy nénylábú székeid ne csak megfelelő, de stílusos védelmet is kapjanak, szobád vagy konyhád pedig egyedi színfolthoz jusson. Miért? Mert te is és székeid is megérdemlitek, hogy stílusos kiegészítőket kapjatok, eközben pedig még védelmet is élvezzetek.

 

 

A forradalom már kitört, ne maradj le!

A székzokni végre megérkezett, és frissen mosva, illatosan várja, hogy hazavidd, és székedet, valamint szépérzékedet kényeztesd vele. Legyél te az első, aki ráhúzza!

 

 

A székzokni hódít, mert

    stílusos, egyedi

    megvédi a székednek nem csap a “talpát”, de a “bokáját” is

    megóvja a parkettád, kövezeted

    sokféle színben kapható, hogy megleld kedvencedet

    könnyen mosható, tisztítható

    mosolyra csábít, ha meglátod

 

 

Neked még nincsen székzoknid?

Itt az ideje, hogy beszerezd, hiszen jönnek a hideg hónapok! Gondoltál már rá, hogy az ismerőseid is örülnének neki? Tény, hogy az emberek java szeret ajándékot kapni, tapasztalataink szerint pedig a székzoknival megajándékozottak 100%-a örült ennek a meglepetésnek!

 

 

 

Pár helyett négyesével adjuk

A székzoknik nem párban, hanem négyesével járnak, és az alábbi változatokban várják, hogy hazavidd őket és feldobják lakásodat:

 

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos