Magazin

Segítség nehézségek idején is

2020-06-16 Horváth Krisztián


Talán pont a bajban a legfontosabb a társadalmi felelősségvállalás. Cégünk időről időre támogat bizonyos ügyeket és szervezeteket, ezért a küszöbön álló költözésünk, valamint bemutatótermünk átalakítása miatt új gazdát kereső székeket most a Bornemisza Péter Gimnáziumnak ajánlottuk fel.


A NIETSCH Kft. évről évre adományoz fontos ügyeknek, 2018-ban például a Csepp a tengerben alapítványnak, az SOS Gyermekfalvak Magyarországnak és a Mikulásgyárnak is tettünk felajánlást, 2017-ben pedig szintén a Csepp a tengerben alapítványnak segítettünk, hogy állami gondozott gyerekek számára megteremthessék a sportolás lehetőségét.

Most bemutatótermünk racionalizálása miatt öt nagy értékű, minőségi irodai széket juttattunk el a Bornemisza Péter Gimnáziumnak.

A jelenlegi helyzetben az oktatási intézmények zárva tartanak, de ez nem jelenti azt, hogy az élet megállt volna. Ha minden jól megy, szeptembertől ismét birtokba veszik a tanárok az épületet, addig is pedig a 300.000 forint összértékű székeket az otthonról dolgozó oktatóknak is ki tudják helyezni, így segítve az egészséges munkát.

"Kollégáim nagyon örültek a kiváló minőségi irodaszékeknek. A jelenlegi gazdasági helyzetben példaértékű, hogy az Önök cége iskolákat támogat." - írta Kéri Katalin, az intézmény gazdasági vezetője.

Ha ismersz olyan szervezetet vagy kezdeményezést, akiket a jövőben támogathatunk, bátran írd meg nekünk.
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos