Magazin

Ünnepi nyitvatartásunk 2021

2021-12-13 Horváth Krisztián


A 2021-es év végén is hatalmas szeretettel és tárt kapukkal várunk, hogy akár az utolsó pillanatban is hazavihess egy emlékezetes és egészséges ajándékot!


Bemutatótermünk az alábbiak szerint vár téged a 1131 Budapest, Béke utca 105. szám alatt:

 

december 23.-ig (csütörtök): 10 és 18 óra között várunk

december 24. (péntek): zárva

december 25-26. (sz-v): zárva

december 27-30.:  10 és 18 óra között várunk

december 31.: zárva

január 3.: első nyitvatartási napunk

 

 

Az utolsó pillanatban kellene egy jó ajándék?

Erre is felkészültünk! Ahogy korábbi cikkünkben olvashattad, raktárunkat feltöltöttük Emagra és SpinaliS székekkel, így egészen december 23.-ig akár azonnal hazavihetsz egyet közülük, hogy szeretteidnek tartós, emlékezetes és igazán hasznos ajándékot adhass.

Minden vásárlásodra vonatkozik 40 napos pénzvisszfizetési garanciánk, így nem kell azon aggódnod, hogy tetszik-e majd az ajándékúj tulajdonosának.

 

Reméljük, hogy még idén betérsz hozzánk!

 

Áldott és békés ünnepeket kíván az Irodabutik csapata!
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos