Magazin

Megtöltöttük puttonyunkat decemberre

2021-12-06 Horváth Krisztián


Az idei karácsony egy rendhagyó időszak lesz, mivel az áruellátás számtalan területén komoly hiányok tapasztalhatóak, másképpen szólva: nincsenek termékek. Nálunk azonban feltöltött raktárakat találsz!


Egészséget ajándékozni a legjobb

 

Évről évre tapasztaljuk, hogy a felesleges vagy kényszerből vásárolt karácsonyi ajándékok helyett tudatos döntést hoznak vásárlóink. A pulóverek, wellness-hétvégék és más kuponok helyett egyre többen választanak szeretteiknek hasznos, tartós és egészséges ajándékot.

Ilyen lehet egy egészségmegőrző forgószék is, mely a járványhelyzet alatt elterjedt home officeban is nagy segítséget nyújthat.

 

Ha van olyan ismerődös, aki akár otthon, akár az irodában napi 10-12 órát is ül egy nap, érdemes lehet meglepned egy szinkron mechanikás, 5 év garanciás Emagra székkel, vagy egy aktív ülés mechanikás, élettartam-garanciás SpinaliS székkel. Mindkettő nagy segítség lesz neki, és évek múlva is emlékezni fog rád.

 

Az igényekre felkészülve ezért legtöbb Emagra és SpinaliS modellünkből betáraztunk, hogy egészen december 23.-ig (és tovább) zavartalanul tudjunk téged kiszolgálni. Akár a neten rendelsz, akár személyesen, bemutatótermünkben vásárolsz, rendelésed a lehető legrövidebb idő alatt eljutattjuk hozzád. Az aktuális raktárkészletről telefonon is érdeklődj bátran hétköznapokon 10 és 18 óra között a +36-1-272-0480-as számon.

 

Természetesen minden rendelésedre vonatkozik 40 napos feltétel nélküli pénzvisszafizetési garanciánk, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a megajándékozott elégedett lesz-e új székével.

Ha nem vagy biztos a döntésedben, bátran vedd igénybe próbaszék-szolgáltatásunkat, mely decemberben is folyamatosan működik.

Bemutatótermünkben szakértő segítséget kaphatsz a számodra legjobb szék kiválasztásához: kollégáink 30 év tapasztalattal várnak.

 

 

Ünnepi nyitvatartásunk az alábbiak szerint alakul:

december 23.-ig (csütörtök): 10 és 18 óra között várunk

december 24. (péntek): zárva

december 25-26. (sz-v): zárva

december 27-30.:  10 és 18 óra között várunk

december 31.: zárva

január 3.: első nyitvatartási napunk

 

Nem feledkeztünk meg a cégekről sem

Tudjuk, hogy az év végi időszak kritikus a cégek számára is, így teljes mellszélességgel állunk rendelkezésükre, hogy még idén beszerezhessék új munkaeszközeiket. Nem csak székekkel, de egyedi bútorozással, illetve minőségi emelhető asztalokkal is a rendelkezésükre állunk.

Rugalmasan állunk a raktározási, logisztikai és szállítási kérdésekhez is, hogy a lehető leggyorsabban kiszolgálhassunk bármilyen igényt. Így segítettünk az idei évben a Thermo ÉpGép Kft-nek és a CIG Pannóniának is komplett székflottájuk cseréjében, üzemben tartásában.


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


Hálós háttámlás forgószék

Emagra X5 Zen
Hálós háttámlás forgószék

193 693 Ft + ÁFA
245 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

deréktámaszos elegáns forgószék

Emagra X8 Yoga
deréktámaszos elegáns forgószék

162 152 Ft + ÁFA
205 933 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Basic
SpinaliS ergonomikus szék

236 693 Ft + ÁFA
300 600 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Hacker
SpinaliS ergonomikus szék

289 921 Ft + ÁFA
368 200 Ft Bruttó

RÉSZLETEK
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos