Magazin

Ezeket a székeket visszük leggyakrabban az irodákba

2020-06-23 Horváth Krisztián


Csakis olyat kínálunk, amelyek megbízhatóak és könnyű velük tervezni: megmutatjuk, mi hogyan építettük be kedvenc széktípusainkat az irodaterekbe!


Székpalettánkat gondosan válogatjuk: csak olyan ergonomikus irodai székeket értékesítünk, amelyekre bátran vállaljuk akár az élettartam-garanciát is. Arról viszont ritkán számolunk be, hogy vásárlás után hova kerülnek székeink.

Az egy dolog, hogy megbízhatóak, de valóban megállják az irodai környezetben a helyüket? Ügyfeleink visszajelzései és saját tapasztalataink szerint igen (természetesen munka közben mi is saját termékeinket teszteljük, és még nem csalódtunk). Jól működnek, egészséges bennük ülni és jól is néznek ki. Most megmutatjuk, hogy az utóbbi időben milyen irodákba kerültek székeink!

 

A dolgozók kedvence: Emagra X5 Office

Az Eubility irodájának tervezésekor az Emagra X5 Office mellett tettük le a voksunkat. Hogy miért? Mert légies és elegáns megjelenése tökéletesen megállja a helyét a dolgozói munkaállomásokon és az ügyfelek fogadására is szánt, nívós vezetői terekben is. Az egészséges és boldog irodai munka hőse ez a szék: állítható karfái, fejtámlája, és magasságban állítható 1D deréktámasza garantálja a személyre szabott ülésélményt. A hálós megoldás egy áldás, hiszen a háttámla így szellőzik, mindemellett pedig igazodik a testtartásodhoz és mégis stabilan megtámaszt.

 

 

 

A legegészségesebb játékos: SpinaliS Ergonomic

Az Inter-Mikrum irodájába is az Emagra X5 modelleket választottuk (csak más színben), azonban néhány SpinaliS Ergonomic-ot is becsempésztünk, hogy a dolgozók megtapasztalhassák az aktív ülés élményét. A SpinaliS székeken ülni egészen más: mintha örök mozgásban lennél, pedig csak ülsz.

Az aktív ülés azt jelenti, hogy a szék ülőlapja mozog, ezáltal használata segít visszaerősíteni a törzsizmaidat, és megakadályozza, hogy gerincedet kizárólag egyetlen ponton terheld több órán keresztül. A használatához hozzá kell szokni, de ha egyszer ráéreztél, már nem is akarsz hagyományos széken ülve dolgozni.

SpinaliS székeinket vásárlás előtt ingyen kipróbálhatod (és erre mindenképpen bíztatunk is), vásárlás után pedig élettartam-garanciát adunk rá.

 

 

 

Megbízható és sokoldalú: Emagra Yoga X8

A profi cégek a multik helyett inkább szaküzletből választanak profi székeket – így esett a Uniqua (URSS Kft., Uniqa Raiffeisen Software Service) választása az Emagra Yoga X8 székeinkre, amelyeket nagy tételben szállítottunk ki és szereltünk össze nekik néhány óra alatt.

Az Emagra Yoga X8-ast azért szeretjük, és szeretik az ügyfelek is, mert a letisztult megjelenés egészséges üléssel jár, hála a szék ergonomikus formai kialakításának. A NET-háló és az Y alakú gerinctámasz extra megjelenést adnak, miközben biztosítják a háttámla még dinamikusabb hajlását. A praktikus dolgokról se feledkezzünk meg: a hálós szék sokkal könnyebben tisztítható, mint egy hagyományos háttámlás szék, és izzadni sem fogsz benne.

 

 

+1 Tárgyalókba szánva: Boston/S szék

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy más szempontoknak kell megfelelnie egy tárgyalószéknek, mint egy irodai forgószéknek. Itt jó esetben nem töltünk hosszú órákat, inkább gyors tárgyalásokat folytatunk, esetleg az ügyfeleket is itt fogadjuk. Egyszerű és kényelmes székek kellenek egy ilyen térbe. A Boston termékcsalád tárgyalószékét gyakran kérik ügyfeleink, a széles színválasztéknak köszönhetően pedig könnyen ki tudjuk választani az iroda megjelenésébe leginkább passzolót, mint ahogyan azt a Meltwater panorámás belvárosi tárgyalójában is tettük.

 

 

Itt azonban nem szállunk ki a folyamatból…

Amikor széket adunk Neked, egyúttal azt is garantáljuk, hogy veled együtt gondoskodunk róla. A garancia mellett rendszeres karbantartást és szervizelést ajánlunk, hogy megelőzzünk bármilyen esetleges problémát. Nem támogatjuk a tervezett elavulás eszméjét. Amit nyújtunk, az hosszú időre szól, és az eldobás helyett a javításban hiszünk. Így védjük a bolygónkat és a pénztárcádat, és így maradunk mi is hitelesek a vállalásunkhoz.

 


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Ergonomic
SpinaliS ergonomikus szék

208 268 Ft + ÁFA
264 500 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

Hálós háttámlás forgószék

Emagra X5 Zen
Hálós háttámlás forgószék

153 535 Ft + ÁFA
194 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

karfás tárgyalószék

Boston/S
karfás tárgyalószék

92 835 Ft + ÁFA
117 900 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Hacker
SpinaliS ergonomikus szék

275 433 Ft + ÁFA
349 800 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

+12016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos