Magazin

Flottában érkezik a gerincvédelem csúcsa

2022-05-27 Horváth Krisztián


A COVID utáni irodák számtalan kihívással néznek szembe. Ezek közül az egyik a dolgozók visszacsábítása, mely hosszú távú és koncepcionális kérdés. De nem csak erre lehet válasz egy 60 darabos SpinaliS beszerzés.


Büszkék vagyunk rá, amikor komplett székflották cseréjét tudjuk igen rövid időn belül, zökkenőmentesen megoldani partnereink számára. Bár ebben az anyagban - megrendelőnk kérésére és a diszkréció biztosítása végett - konkrét cégnevet nem fogsz olvasni, korábban láthattad hasonló műveleteinket a Raiffeisen-Uniqua, a CGI Pannónia és a Thermo Épgép kapcsán is. Még ezek között is különleges alkalom azonban, amikor a legteljesebb gerincvédelmi koncepciót kínáló SpinaliS rendszer székei alkotják az új székflottát.

A beszerzés ugyanis kizárólag Ergonomic és Hacker modellekből állt, amivel a legmagasabb egészségügyi és minőségi elvárásoknak is megfelelő megoldást alakítottak ki az ülő munkát végző dolgozók részére.

De miért éri meg ilyen döntést hoznia egy cégnek?

 

Az employer branding csúcsa

Habár a hibrid munkavégzés a járvány és az idők szelleme miatt ma már kétségkívül győzött, kizárólag home office-ban nem lehet megoldani a legtöbb munkakör ellátását. Ezt a cégek is tudják, így a rendelkezésükre álló eszközökkel próbálják valóban vonzóvá (és nem csak kötelezővé) tenni az irodai tereiket.

Ennek egyik, talán legfontosabb mellékszála már a covid előtt is létezett: a munkaerő-fluktuáció csökkentése minden HR osztály és vállalat kiemelt feladata. A képzett munkavállalók elvándorlása és pótlásuk az egyik legköltségesebb tétel lehet.

 

 

A valóban ergonomikus, vonzó munkakörnyezet kialakítása mindkét problémára kiváló megoldás. Mivel a SpinaliS székek - hazánkban egyedülálló módon - az Országos Gerincgyógyászati Központ szakvéleményével rendelkeznek, egy valóban gerincbarát ülőmunka-környezet alapkövei, emellett mivel az aktív ülés élményében is teljesen más, mint egy klasszikus forgószék, olyat tud nyújtani a dolgozóknak, amit otthon vagy máshol aligha tapasztalhatnak meg.

Mi lehetne ennek jobb bizonyítéka, mint amikor a meglepetéssel egyetemben átadott SpinaliS szék olyan boldoggá teszi tulajdonosát, hogy rögtön egy insta-storyban landol?

A SpinaliS székekkel tehát komoly megtartó erő képezhető mind a cég, mind az iroda, mint a munkavégzés helye mellett, ez pedig ma már igen fontos beszerzési szempont.

 

Hosszú távú érték a cégben

A SpinaliS székek nem csak egészségesek, de minőségben is messze a hazai piac felett állnak. A tőlünk rendelt darabok ráadásul élettartam-garanciásak, ami azt jelenti, hogy várható élettartamukon belül (ez 10 évnél is hosszabb idő) teljes garanciát élveznek (kivéve a szövetes részek, de természetesen ezek cseréjét is biztosítjuk).

Ez olyan tartós, hosszú távú és egészségügyi szempontból is magas minőségű megoldást eredményez a cégek számára, amivel ráadásul 10-15 évre megszabadulhatnak a székeket jelentő napi és beszerzési problémáktól. Egyszerű számítással is könnyen belátható, hogy ebben az esetben is a minőség választása a legolcsóbb, mind anyagi, mind időráfordítás szempontjából.

 

Hozzáadott érték

Minden munkáltató tudja, hogy a betegségek miatt kieső idő veszteség a cégnek és a dolgozónak sem jó. A táppénzes távollétek javát olyan, az ülőmunkára visszavezethető problémák okozzák, mint a hátfájás vagy komolyabb esetben a gerincsérv. Ezek fő kiváltója pedig a rossz szék.

Mivel a SpinaliS székek aktív ülés koncepciója a preventív jelleg mellett képes a meglevő tüneteket is csökkenteni, illetve jelentősen javítani a porckorongok és a háti izomzat állapotát, tevőlegesen csökkentheti a derék- és háti problémák miatt táppénzen töltött napok számát, ami kevésbé nyilvánvaló, ám annál egyértelműbb előnyökkel jár.

 

 

Emellett természetesen az aktív ülés rendszerű székekben nem csak fájdalommentesebb, de általában boldogabb is a munka, így az irodában töltött idő is sokkal nagyobb hatékonysággal tud hasznosulni.

Gondoltad volna, hogy egy igazán jó széknek ilyen áldásos "mellékhatásai" is vannak?

 

Zökkenőmentes székflotta-csere

A nagy cégek nem engedhetik meg maguknak, hogy a munka és annak megszokott napi folyása fennakadásokat szenvedjen. Tudjuk ezt mi is, ezért 30+ éves tapasztalatunkba az is beletartozik, hogy gyorsan és a legkevesebb problémával oldjuk meg akár 60 szék cseréjét is. Ekkora mennyiséget még a helyszínen szerelve is átadunk neked mindössze 6 óra leforgása alatt.

A rekordunk egyébként 200 szék 2 nap alatt, tegyél minket próbára!

Így a folyamatos munkavégzés nem szenved kárt, az ügyvitel garantált, kollégáink pedig a vadonatúj székeket édes meglepetéssel egyetemben adják át. Gondoskodunk a csomagolóanyagok elhelyezéséről és szelektív gyűjtéséről is, valamint igény esetén a selejtezett, régi székek elszállításáról, újrahasznosításáról is, így megoldásaink valóban kulcsrakészek (és környezetbarátak).

Ráadásul az egész ország területén ingyenes a SpinaliS modellek címre szállítása és összeszerelése, így bármekkora székflottát is rendelsz, a logisztika és a beüzemelés a mi feladatunk lesz.

Bízunk benne, hogy a jövőben Téged is partnereink között üdvözölhetünk, mint büszke SpinaliS szék(flotta) tulajdonos.

Termékeinkkel, együttműködési lehetőségekkel kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken vagy látogass meg bennünket új bemutatótermünkben, ahol nem csak a teljes SpinaliS modellpalettát tesztelheted, de számtalan más ergonómiai megoldást is.


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Ergonomic
SpinaliS ergonomikus szék

219 213 Ft + ÁFA
278 400 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Hacker
SpinaliS ergonomikus szék

289 921 Ft + ÁFA
368 200 Ft Bruttó

RÉSZLETEK
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos