Referenciák

 

Székes megoldásaink mellett komplett irodák bútorozásával is foglalkozunk, így nem csoda, hogy komplex megoldásokról szólnak azok a referenciáink is, melyekre igazán büszkék vagyunk.

Pepsi Hungary

 

A Pepsy Hungary számára már ezt a nagyobb projektünket megelőzően is szállítottunk székeket, így bizalommal fordultak hozzánk. Ennek a munkának a keretében a saját tervezésű asztal mellett, melyet igen kalandosan sikerült bejuttatnunk a megfelelő helyre, 32 főnöki fotelt is szállítottunk. A helyszíni felmérés során megállapítottuk, hogy az asztalt 4 részletben tudjuk feljuttatni a harmadik emeleti tárgyalóba. A több, mint 2 méteres darabok méréseink szerint éppen hogy elfértek a lépcsőházban, így a bútor gyártását ennek megfelelően kezdtük meg.

 

 

A legnagyobb kihívás a kiszállítás napján talált meg bennünket: a milliméter pontosan kivitelezett darabok ugyanis a földszinti lépcsőfordulóba nem fértek be. Kiderült, hogy az irodaház lépcsőháza végig ugyanolyan méretű mindenhol, kivétel a földszinten. A megrendelő ragaszkodott a határidőhöz és a 4 darabból összeállított asztalhoz, így megoldást kellett találnunk, mégpedig igen rövid idő alatt. Másnap reggelre daruskocsit rendeltünk!

 

A tárgyalóhelyiség vége egy fordított U alakú, üvegezett helyiség volt, melyen keresztül elvben be tudtuk emelni az asztal elemeit, azonban kérdéses volt, hogy a rakomány nem fog-e kilengeni ilyen magasságban, kárt téve esetleg az üveg ablakokban? Szerencsénkre a művelet igen precízen és gyorsan sikerült, így nem kis izgalmak közepette, de határidőre és hibátlanul megoldottuk a szállítást. Az asztal mellé megérkezett a 32 darab tárgyalófotelünk is."

 

UVB Bank

 

Az UVB Bank olyan elegáns, de jól használható, a rendelkezésre álló teret optimálisan kihasználó egyedi tárgyalót szeretett volna berendezni, mely megfelelő színvonalú, kényelmes helyet biztosít legnagyobb nemzetközi befektetőik fogadására is. Az egyedi asztal mellé, mely speciális alakú és lábazatú, valamint bőr berakással készítettük, 12 prémium vezetői fotelt is szállítottunk. Ez is jó példa arra, hogy az igazán igényes megoldások esetén a hagyományos tárgyalószékeket vezetői fotelekkel válthatjuk fel.

 

 

A helyiség színvilágához illeszkedő, bézs színű vezetői fotelek könnyen áthelyezhetőek, a szoba berendezése a görgős székeknek hála dinamikusan átalakítható attól függően, hányan szeretnének tárgyalni. A bőr berakás ellenálló, egyetlen lapra is könnyen írhatunk rajta, emellett azonban otthonossá is teszi a tárgyalót.

 

NATO konferencia Budapesten

 

A NATO tagállamok vezérkari főnökeinek háromnapos budapesti értekezletére 2008-ban került sor, ennek keretében pedig a tárgyalás során használt összes széket cégünk szállította. A katonai vezetők, és a hozzájuk kapcsolódó delegációk kényelméről 72 forgószékkel és 42 tárgyalószékkel gondoskodtunk. Ez bizony igen sok szék, de a feladatot hibátlanul teljesítettük.

 

 

A Honvédelmi Minisztérium a 2008-ban vásárolt székeinket a 2013-ban ismét Budapesten tartott NATO csúcson újból felhasználta, eredeti szerepükben, így igazán jó befektetésnek bizonyultak, és tartósságukat is igazolták.

Rád is lehetünk büszkék!

 

Szeretnénk, ha a Te idényeid megoldásait is mi szállítanánk. Akár csak székeket szeretnél rendelni, akár kisebb, nagyobb vagy még annál is nagyobb irodák berendezéséről, bútorozásáról, közösségi tereinek, munkatereinek megtervezéséről és gyártásáról van szó, fordulj hozzánk bizalommal. Bútorokkal kapcsolatos referenciáinkat ide kattintva érheted el.

 

Immár 30 éve szállítjuk a komplex megoldásokat, melyek magukban foglalják a közös igényfelmérést, a konstruktív, párbeszédre épülő tervezést, a profi gyártást és a gyors, tiszta szállítást és beszerelést is. Válassz bennünket, ha profi megoldásokra van szükséged székes vagy bútoros kérdéseiddel kapcsolatban. Vásárolj székeinkből online, vagy keress minket elérhetőségeinkenken!

 

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos